Filmpje alternatief plan Dooievaar: beter EN 80 miljoen goedkoper!

Ga stemmen op 19 maart! Het Spuiforum is geen voldongen feit maar kan nu nog worden teruggedraaid! Er is een goed alternatief dat 80 miljoen goedkoper is. Klik hier voor het filmpje van hoe het beter, goedkoper en duurzamer kan!

Een drama dreigt zich te voltrekken met verstrekkende gevolgen voor de binnenstad en de belastingbetaler. Ondanks het feit dat 70 tot 80% van de kiezers het Spuiforum niet ziet zitten en het Spuiplein niet wil missen stemde de Raad met minimale meerderheid in met het Spuiforum. En met de start van de bouw van een tijdelijk theater in Scheveningen wordt getracht de kiezer nu voor een voldongen feit te stellen.

Even leek het er op dat een serieus onderzoek zou worden gedaan naar een alternatief voor het megalomane Spuiforum maar dat was maar schijn. De architect van het Spuiforumplan ontwierp zo'n slecht alternatief met zoveel onbenutte ruimte dat elke opdrachtgever hem zijn werk over had laten maken. Zo niet het gemeentebestuur van Den Haag; dat gaf diezelfde architect de opdracht om een vergelijking te maken tussen het Spuiforumplan en het onvolwaardige alternatief waarna men triomfantelijk concludeerde dat het alternatief zelfs duurder zou zijn.

U heeft zelf een krachtig middel in handen om het Spuiforum te stoppen. Stem op een van de oppositiepartijen: GroenLinks, Haagse Stadspartij, SP, PPS, HOOP, ChristenUnie, Partij van de Eenheid, Partij voor de Dieren, Islam Democraten, Groep De Mos/Ouderenpartij of Groep Ter Linden. 

 x

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over ons

Werkgroep Dooievaar

 

Alles over de Werkgroep

Volg ons

Op Facebook en Twitter