Rekenkamer inschakelen bij Spuikwartier!

GROOTSE PLANNEN, GRATIS BIER, ALTIJD ZON. Soms wordt je er depri van. Gelukkig hebben we in Den Haag een eigen REKENKAMER en die heeft een boeiend rapport geschreven dat op 15 oktober in de raadscommissie wordt besproken.

De rekenkamer constateert namelijk wat we allemaal al weten namelijk dat bij Grote Projecten (Binckhorst, Spuiforum, Internationale Zone, Scheveningen enz) de Grootse, Visionaire, Maatschappelijke Doelen (integratie, vrede en veiligheid, banen, groen, fraai en goedkoop wonen, voorzieningen, terrassen in de zon enzovoorts) gewoonweg uit beeld verloren raken omdat die niet werkelijk als doel zijn geformuleerd. Window-dressing. De rekenkamer doet tal van concrete voorstellen om dat handen en voeten te geven zodat als die Grote Projecten méér zijn dan alleen beton en beton. Leesbaar en tot optimisme stemmend!
En ken je toevallig raadsleden? Zit ze achter de broek om deze aanpak te omarmen: vanaf vandaag. En geef de rekenkamer een belangrijke rol om dat hele Spuikwartier gedoe te begeleiden!

Het rapport en de adviezen vindt je op http://www.denhaag.nl/home/bewoners/gemeente/agenda/cie.-Ruimte-202.htmx

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over ons

Werkgroep Dooievaar

 

Alles over de Werkgroep

Volg ons

Op Facebook en Twitter